Wedstrijdteams

Ondertussen is Studio Max Dance 4 wedstrijdteams rijker en staan we elk seizoen landelijk op het grote podium.

De teams zijn door middel van audities of persoonlijke uitnodigingen samengesteld. Het deelnemen aan een wedstrijdteam neemt een stukje verantwoordelijkheid met zich mee. Verzuim is niet toegestaan en tijdens de trainingen worden de dansers tot het uiterste gedreven.

Tijdens de wedstrijden draait het vooral om uitdaging en groeien als performers. Naast het meedoen aan wedstrijden zijn de teams ook altijd in voor optredens. Zij zijn los te boeken voor evenementen en optredens met eventueel een leuke dans in een speciaal thema.

Mini max studio max dance wedstrijdteam oudewater 1

Mini-Max

Ons jongste team bestaat uit een groep top danseresjes in de dop met de leeftijd 7 t/m 10 jaar. Zij trainen wekelijks en worden klaargestoomd voor het grote podium. De fun factor ligt hoog tijdens de lessen, maar we geven de kids tussen het lachen door ook zeker de nodige input mee om te groeien als dansers. Elke week is dit team heerlijk druk tijdens hun training waarin zij tot het uiterste gaan.

OPTREDEN HEKSENFESTIJN OUDEWATER DANSSCHOOL

MaxCrew

Dit team bestaat uit meiden in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar.

dance to the max oudewater studio max dance wedstrijdteam winnen 1

Dance To The Max

Dit team bestaat uit meiden tussen de 14 & 16 jaar oud. Hun training start wekelijks met de Studio Max Dance workout. Hierbij worden de meiden tot het uiterste gedreven op het gebied van conditie, kracht en techniek. Dit is de basis om als danser sterker te worden in de aan te leren wedstrijdchoreografieën. Tijdens de lessen werken we ook aan het ontwikkelen van gave tricks om toe te passen tijdens de wedstrijden. Dance To The Max staat voor fun, doorzettingsvermogen en een drang om te leren!

maxforce winnen beker wedstrijdteam shell we dance oudewater studio max dance 1

MaxForce

Dit team bestaat uit meiden in de leeftijd 16 t/m 24 jaar. Oftewel een groep volwassen meiden die samen wekelijks tot het uiterste gaan. Ondertussen hebben ze al heel wat ervaring opgedaan op het wedstrijdpodium en zijn ze ook geregeld te vinden bij lokale ondernemingen voor speciale optredens in thema.

Tijdens de trainingen komen verschillende stijlen en technieken aanbod. En ook dit team start de training met de ondertussen befaamde Studio Max Dance workout. De workout wordt vaak uitgerekt tot 60 minuten, waardoor de meiden op de helft van de training al tot het uiterste hebben moeten gaan. Het laatste uur staat vervolgens in teken van de wedstrijdchoreografie.

MaxForce is oprecht een ‘team’ te noemen. Naast de trainingen worden er ook geregeld activiteiten ondernomen. Mede hierdoor is het gevoel ontstaan van een groep vriendinnen met een gezamenlijk doel; bekers winnen tijdens de landelijke wedstrijden!

Wedstrijd Data

Mini-Max

Shell We Dance Competitie

  • 20-09-20 Barneveld (inhaalwedstrijd corona)

MaxCrew

???????? Dance Competitie

  • ???
  • ???
  • ???

Dance To The Max

Shell We Dance Competitie

  • 20-09-20 Barneveld (inhaalwedstrijd corona)
  • 27-09-20 Hoofddorp (inhaalwedstrijd corona)

MaxForce

Shell We Dance Competitie

  • 27-09-20 Hoofddorp (inhaalwedstrijd corona)

Impressie Wedstrijdteams

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles