When dreams come true

When dreams come true

Mijn naam is Maxime Jongerius en ik ben eigenaresse/danslerares van Studio Max Dance! Het avontuur is allemaal begonnen toen ik 2 jaar was en met sambaballen in een dansles voor peuters belandde. De jaren daarna werden de sambaballen ingeruild voor het echte werk en werkte ik langzaam maar zeker aan mijn droom, een eigen dansstudio.

De afgelopen 22 jaar heb ik ervaring op kunnen doen wat betreft verschillende dansstijlen, optredens en het geven van dansles. Nu is het tijd om mijn passie te delen op een professionele, leuke en gezellige manier in mijn eigen dansstudio!

Ik kan niet wachten om jouw talenten te zien, tot snel?!

Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Emme Nawijn, negentien jaar. Als klein meisje van vier begon ik al met dansen. Van jazzballet tot hip hop, ik vond alles geweldig. Maar pas toen ik op negenjarige leeftijd begon met ballet, begon ik te dromen van een carrière als professioneel danseres. Op advies van mijn toenmalige balletdocent heb ik auditie gedaan op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en hier ben ik op mijn twaalfde gestart met de dansvakopleiding, gecombineerd met de havo op de School voor Jong Talent.

De opleiding stoomt je klaar voor danser in een klassiek of modern dansgezelschap. Ongeveer 20 uur in de week krijg je vakken als klassiek ballet, spitzen, pas de deux, repertoire, moderne dans, caractère en dansgeschiedenis. Ik heb de afgelopen jaren veel bijzondere voorstellingen mogen dansen en ontzettend veel geleerd. Een jaar geleden heb ik vanwege een zware blessure helaas moeten besluiten om na zes jaar te stoppen met de opleiding. Op dit moment volg ik opleiding HBO Verpleegkunde in Leiden.

Ik vind het ontzettend leuk om balletles te geven bij studio Max Dance en op die manier bezig te blijven met ballet. Ik kan niet wachten om alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door te geven. Ik hoop dat mijn leerlingen met net zoveel plezier in de balletlessen zullen staan als ik de afgelopen jaren heb gedaan!

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Jaimy Boetekees, 22 jaar oud en momenteel studeer ik af aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater. Hier word ik opgeleid tot uitvoerend musicalacteur. Voor ik hieraan begon heb ik gestudeerd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Waar ik als uitvoerend danseres heb mogen werken voor de dinnershow Brooklyn Nights, Gabbers (Ziggo Dome), bankgiro loterij nieuwjaarsconcert (Carré) en kinderen voor kinderen.

Als docent heb ik ervaring met peuter/kleuter lessen. Maar ook jong volwassenen hebben in mijn lessen gestaan. Wat het lesgeven zo leuk maakt is dat ik mijn passie voor dans kan delen en de uiteindelijke groei die je ziet bij je leerlingen. Dit maakt mij als als docent erg trots. Ook vind ik het erg belangrijk dat mijn leerlingen met veel plezier naar de les gaan.

Ik kijk ernaar uit om aankomend seizoen de jongste talenten van Studio Max Dance les te komen geven!

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Vonne van Brienen, ben achttien jaar en zit momenteel in het laatste jaar van het vwo. Het dansen begon op mijn vierde, waarna ik na vier leuke jaren een tussenstop nam. De danskriebels waren echter niet verdwenen en op mijn elfde begon ik weer te dansen. Ik belandde in een selectiegroep en heb aan meerdere wedstrijden en optredens mogen deelnemen, waaronder de Nederlandse Kampioenschappen. Twee jaar geleden ben ik overgestapt naar Studio Max Dance en de droom dat ikzelf dansles wilde geven is me altijd bijgebleven.

Afgelopen jaar heb ik kennis mogen maken met het lesgeven en ik kijk weer uit naar het aankomende dansseizoen, waarin ik mijn enthousiasme voor dans kan overdragen op een leuke en leerzame manier.

We gaan er een swingend jaar van maken!

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Virginia van der Klis en ik ben 22 jaar. Ik heb 2 jaar geleden de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Vanuit deze opleiding heb ik op een aantal hele leuke plekken stage mogen lopen (in de kinderopvang, op een BSO maar ook op een basisschool). Hierdoor heb ik veel ervaring met het werken met kinderen opgedaan. Tijdens deze stages heb ik ook de kans gekregen om danscursussen te creëren en uiteindelijk zelf te geven aan de kinderen.

Zelf was ik 6 jaar toen ik begon met dansen, jazz ballet om precies te zijn. In de jaren daarna heb ik veel danslessen gevolgd in verschillende stijlen. Zoals ballet, hiphop, modern maar ook afrikaanse dans. Dansen is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. Tegenwoordig dans ik bij Studio Max Dance en maak ik deel uit van het docententeam.

Ik heb er enorm veel zin in en kijk er naar uit om mijn plezier en passie in dansen mee te geven aan de kids!

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Loïs Willekers en ik ben 21 jaar. Ik dans al zo lang ik mij dat kan herinneren en dans nog steeds met veel plezier door het leven! Tijdens mijn bachelor opleiding 'Liberal Arts & Sciences, Global Challenges' aan Leiden University College (LUC) heb ik mij vol ingezet voor de LUC dance crew. 1 jaar lang was ik de voorzitter van deze dance crew, die onder mijn leiding de tweede plek behaald heeft van alle universiteiten dance crews van het land in 2017. Daar ben ik heel trots op! Ook kreeg ik de kriebels voor het lesgeven in dansen erg te pakken, en dan met name in hip hop.

Mijn dansavontuur zette zich voort in Melbourne in Australië, waar ik vorig jaar 7 maanden gewoond heb voor mijn studie. Naast het studeren ging ik zoveel mogelijk dans studio's af in de stad.

Eenmaal terug in Nederland kijk ik er ontzettend naar uit om binnenkort hiphop lessen te geven bij Studio Max Dance, ik heb er enorm veel zin in!

 • Maxime is onwijs enthousiast en ze stelt leuke lessen samen, voor elk niveau. Naast dat het leuk is, is het ook een goede work-out!

  Ingrid van den Boom
  Ingrid van den Boom
  Fanatiek danslid
 • Tijd om je droom waar te maken zussie! Ik weet dat je het kan want je danst al zolang ik je ken. Ben nu al trots op je!

  Romy Jongerius
  Romy Jongerius
  Zusje
 • Vanaf het moment dat ik je heb zien dansen, wist ik dat je jouw droom ooit waar zou maken.
  Met je passie voor dansen en je vele ervaringen wordt Studio Max Dance zeker een groot succes!
  Ik kom bij je dansen 🙂

  Laila Boon
  Laila Boon
  Vriendin