Over ons

Eat, Sleep, Breathe, Dance! De deuren van Studio Max Dance staan open voor dansend Oudewater en omstreken!

In 2016 heeft Maxime Jongerius haar droom zien uitkomen. Na veel dansplezier bij andere dansscholen en het opdoen van ervaring is het gaan kriebelen; EEN EIGEN DANSSCHOOL! Een grote sprong in het diepe en het ontmoeten van de juiste mensen heeft ertoe geleid dat ze in september 2016 van start kon gaan met Studio Max Dance. Wat begonnen is in een squashbaan, is ondertussen uitgegroeid tot een dansstudio op eigen locatie met een hele mooie danszaal en een team van docenten.

Zes dagen in de week kun je bij Studio Max Dance danslessen volgen. Dansers van alle leeftijden hebben wekelijks plezier in één of meerdere dansstijlen.

De dansstudio is gespecialiseerd in het verzorgen van Peuterdans, Kidsdance, Urban | Pop | Show, Modern | FloorworkKlassiek Ballet, en Hip Hop danslessen.

Tijdens onze lessen staat plezier en gezelligheid centraal. Daarnaast kenmerken wij ons ook door het hoge workout gehalte en het aanbieden van danslessen op elk gewenst niveau.

Het is mogelijk om in te stromen vanaf 2 jaar tot 60+!

Wij zijn nog lang niet uitgegroeid en bruisen van de energie om Studio Max Dance naar een hoger niveau te tillen. We verwelkomen je met open armen en een grote dansende glimlach bij onze dansschool. Tot snel!

Impressie Dansschool

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles