Modern Floorwork

Bij Studio Max Dance is het mogelijk om Modern Floorwork les te volgen vanaf 10 jaar.

Voor een zeer brede dansontwikkeling is Modern Floorwork het perfecte uur. De les wordt gegeven door Michelle en zij vertelt graag even hoe haar lessen eruit zien.

“We warmen op zodat binnen een paar minuten het lichaam redelijk warm is. Techniek oefeningen volgen en ik wissel per les af met oefeningen over de vloer. Beide gebruik ik om warm te worden en techniek te trainen. Een goede uitleg hoe je iets doet en waar een beweging vandaan komt is belangrijk. Een dansje kan iedereen, het technisch juist uitvoeren is een ander verhaal. Tijdens de les vind ik het belangrijk dat iedereen werkt op zijn eigen mogelijkheden en vanuit daar te begeleiden en verder te groeien. Elk lichaam is anders en heeft andere mogelijkheden. Ik zal dan ook in de les meerdere opties geven als iets met jouw lichaam (nog) niet lukt. We eindigen de les altijd met een stuk choreo. Plezier staat voorop maar hard werken kan geen kwaad zeg ik altijd”

Dus vind je het leuk om te dansen en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van dans? Kom dan zeker eens een proefles Modern Floorwork volgen bij Michelle.

  • Grondwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning

  • Aandacht voor krachtopbouw & lenigheid

Impressie Modern Floorwork

“De lessen modern dagen je uit om zowel technisch als met gevoel te kunnen dansen. Het is een perfecte uitlaatklep om even ergens anders mee bezig te zijn en op te gaan in de prachtige muziek “

INGE

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles