Samenwerkingen

Studio Max Dance werkt veel samen met verschillende regionale organisaties. We werken ook samen met het jeugdfonds sport en cultuur, want we vinden het belangrijk dat ieder kind een sport of hobby moet kunnen beoefenen.

Scholen

Regelmatig zijn we te vinden op scholen voor verschillende workshops. Dit kan zijn voor projectweken waarbij we werken met verschillende thema’s. Maar we zijn ook regelmatig te vinden in de gymzalen om gewoon even lekker een uurtje te dansen met de kids. Het blijft een uitdaging om alle kinderen aan het dansen te krijgen; maar het blijkt dat we ook de jongens van de zijlijn wegkrijgen en uiteindelijk doen alle leerlingen met een grote glimlach mee.

Kunst Centraal

We werken ook samen met Kunst Centraal. Kunst Centraal is de provinciale organisatie in Utrecht op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Zij geeft met scholen vorm aan de creativiteitsontwikkeling van kinderen. Op basis van verschillende thema’s verzorgd Studio Max Dance in de Gemeente Oudewater het kunstonderwijs.
Voor meer info check: https://www.kunstcentraal.nl.

kunst centraal

Lessenplan

Lessenplan is een online lesmethode vol inspirerende gymlessen voor het basisonderwijs. Een compleet jaarplan met een sterke leerlijn voor het hele schooljaar. Constant geüpdatet en aangevuld.

Studio Max Dance is aangesloten bij deze organisatie voor het onderdeel ‘bewegen op muziek’. Door middel van filmpjes leren wij de kinderen een volledige dans binnen bepaalde thema’s.

Voor meer info check: https://www.lessenplan.nl.

lessenplan logo e1597966197274

123ZING

123zing logo

Muziekhuis Oudewater

Muziekhuis logo 2

Jeugdfonds sport en cultuur

Jeugdfonds Sport Cultuur

Oudewater Vitaal

Oudewater Vitaal Logo Color

Jeugdfonds sport en cultuur

Jeugdfonds Sport Cultuur

Impressie Samenwerkingen

Wil je meer informatie?

Neem contact op