Hiphop

Wat in de jaren 70 begon in de achterstandswijken van The Bronx en Brooklyn in New York, in ondertussen niet meer weg te denken uit de danswereld: Hiphop. De belangrijkste kenmerken van deze stijl zijn isolatiebewegingen (hoofd, schouders, bekken, borstkast enz), direct contact met de aarde (grounden) en de accenten van de dans vallen vaak samen met de accenten en/of beat van de muziek

Hiphop is vaak populair omdat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren. De hiphop lessen die worden aangeboden bij ons zullen een combinatie zijn van verschillende hiphop stijlen. Popping, locking, waving, housing, wacking, krumping, en new style. Er bestaat een grote kans dat je een van deze substijlen eens tegen komt tijdens de les.

  • Combinatie van verschillende Hip Hop stijlen

  • Ongedwongen sfeer (lees; lachen, gieren, zweten)

  • Een combinatie van stoere en vrouwelijke bewegingen

Impressie Hip Hop

“We zijn met een paar vrienden hier aan begonnen, nu ondertussen alweer drie jaar verder en één dansshow! Wie had dat gedacht. Op maandagavond jezelf even lekker in het zweet werken, een heerlijk gevoel met een leuke club gasten!”

BRAM

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles