Maxime Jongerius

Eigenaresse & Dansdocente

Het avontuur is allemaal begonnen toen ik twee jaar was en met sambaballen in een dansles voor peuters belandde. Op dat moment is mijn grote droom begonnen en is deze nooit meer gestopt. De sambaballen werden ingeruild voor het echte werk en het begon langzaam maar zeker te kriebelen om ooit een eigen dansschool te hebben.

Na mijn middelbare school wist ik het zeker; ik wilde naar de dansacademie. Een ander plan had ik simpelweg niet. Maar helaas loopt niet altijd alles zoals je van tevoren bedenkt en ik belandde in Amsterdam voor mijn studie Bedrijfskunde. Maar ik had een plan B; er zijn immers meer wegen die naar Rome leiden!

Ik ging mijn droom achterna. Het was spannend maar ik heb de sprong in het diepe gewaagd. Op maandag 5 september 2016 was het eindelijk zo ver, ik begon in mijn eentje Studio Max Dance!

De locatie was allesbehalve fancy en het geluid was zeker niet top, maar ik voelde dat er een mogelijkheid was om van dit alles een succes te maken. En nu een aantal jaar later hebben we een eigen locatie welke fancy is in het kwadraat, waar het geluid helder klinkt en waar ik mijn grote passie kan delen samen met een team van docenten.

Ik ben zo blij dat ik de sprong in het diepe gemaakt heb en dat ik wekelijks mijn passie voor dans kan delen met alle glimlachende gezichten in de les. Het geeft een heerlijk gevoel om elke dag naar mijn tweede thuis te gaan om voor zoveel mensen, jong en oud, dansles te mogen verzorgen!

Ik hoop mijn grote liefde voor dans nog vele jaren met alle leerlingen en mensen om mij heen te mogen delen.

I EAT, SLEEP, BREATHE & DANCE!

Vonne van Brienen

Peuterdans, Kidsdance, Urban | Pop | Show

Mijn naam is Vonne van Brienen en ik ben twintig jaar. Het dansen begon op mijn vierde, waarna ik na vier leuke dansjaren een tussenstop nam. De danskriebels waren echter niet verdwenen en op mijn elfde begon ik weer te dansen. Ik belandde in een selectiegroep en heb aan meerdere wedstrijden mee mogen doen, waaronder de Nederlandse Kampioenschappen. Na deze ervaringen ben ik begonnen met dansen bij Studio Max Dance en de droom dat ikzelf dansles wilde geven is me altijd bij gebleven.

Zo’n drie jaar geleden heb ik hier kennis mogen maken met het lesgeven en ik vind het geweldig! Vorig seizoen had ik tijdelijk afscheid genomen om te werken als au pair van drie meisjes in Australië. Dit was heel erg gaaf en ik heb hierbij ook niet stilgezeten: ik heb meerdere danslessen gevolgd in Sydney. Eenmaal terug in Nederland kon ik niet wachten om weer dansles te mogen geven. Dit had ik erg gemist en heb ik meteen met veel plezier weer opgepakt! Ik kijk uit naar het komende seizoen, waarbij ik vol enthousiasme de kinderen laat dansen. We gaan er een swingend jaar van maken!

Iffet Kilicoglu

Hiphop, Feminine | Heels

Mijn naam is Iffet Kilicoglu, ik ben 22 jaar oud en ik ben afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres & dansdocent. Ik geef nu al 6 jaar danslessen en daarnaast ben ik ook werkzaam als uitvoerend danser.

Ik heb met verschillende artiesten het podium mogen delen waaronder: Armin van Buuren, Mr Probz, Angel Taylor, Betsie Larkin, Glennis Grace, Sharon Doorson, Gerald Joling, Rene Froger & Jeroen van der Boom. Ik heb jarenlang danswedstrijden gedaan op het hoogste niveau, dit heb ik zowel gedaan als solo danser als in teamverband. Daarnaast heb ik meerdere malen titels behaald op het hoogste niveau en ben ik Europees & wereldkampioen geweest.

Ik hoop dat je er klaar voor bent om elke les opnieuw, zowel fysiek als mentaal, uitgedaagd te worden en vooral ook plezier te hebben want met mijn danservaring, niveau, passie en liefde voor dans zorg ik ervoor dat elke les vernieuwend en uitdagend is voor iedereen die mijn les instapt.

Gabriëlla Lakenman

Klassiek Ballet, Urban | Pop | Show

Mijn naam is Gabriëlla Lakenman, 28 jaar oud en per september 2020 kom ik team Max versterken!

Zelf begon ik toen ik 5 jaar oud was met klassiek ballet. Na heel wat jaren oefenen en pijn in mijn tenen van de spitzen, ben ik in 2008 naar het Cios MBO dans gegaan in Haarlem, waar ik in 2012 afstudeerde als dansdocent.

Klassiek, Spitzen, Modern, Jazz of Streetdance.. Jong of oud, selectie/regulier of wedstrijdteams, ik vind het allemaal zo leuk!

Ik kijk er ook enorm naar uit om jullie les te gaan geven. Je kunt mijn lessen omschrijven als: pittig, krachtig en technische lessen.. Maar uiteraard moet er naast al het harde werken ook tijd zijn om te lachen met elkaar.

Tot snel!

Michelle Stolwijk

Modern | Floorwork

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Michelle Stolwijk, ben 33 jaar en woon in Utrecht. Sinds ik klein ben houd ik al van dansen. Ik ben begonnen met streetdance waarna ik ben toegelaten op de buitenschoolse vooropleiding van de ahk in Amsterdam. Daar kreeg ik meerdere dansstijlen als tap, modern, jazz en klassiek ballet. Na de middelbare heb ik de hbo docentenopleiding dans gevolgd op de Fontys in Tilburg met specialisatie klassiek ballet en jazz. Eenmaal na mijn afstuderen, vele losse lessen en workshops verder ben ik geïnspireerd geraakt door modern en floorwork. De afgelopen jaren ben ik hier meer en meer ik gegroeid als docent. Ik vind het fijn om zelf te blijven ontwikkelen en te groeien in wat ik doe.

Voor komend dansseizoen kom ik bij studio max dance de modern/floorwork lessen geven. In de lessen vind ik het belangrijk dat iedereen gezien word. Inzet en hard werken maar ook het stukje respect naar de ander. Elk lichaam is anders en heeft andere mogelijkheden. Ik zal dan ook in de les meerdere opties geven als iets met jouw lichaam (nog) niet lukt. Plezier staat voorop maar hard werken kan geen kwaad zeg ik altijd 😉

Mocht het je leuk lijken, ben je benieuwd hoe floorwork er eigenlijk uitziet, voel je welkom!

Lieve groetjes en hopelijk tot in september,
Michelle

Impressie Dansschool

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles