Maxime Jongerius

Eigenaresse & Dansdocente

Het avontuur is allemaal begonnen toen ik twee jaar was en met sambaballen in een dansles voor peuters belandde. Op dat moment is mijn grote droom begonnen en is deze nooit meer gestopt. De sambaballen werden ingeruild voor het echte werk en het begon langzaam maar zeker te kriebelen om ooit een eigen dansschool te hebben.

Na mijn middelbare school wist ik het zeker; ik wilde naar de dansacademie. Een ander plan had ik simpelweg niet. Maar helaas loopt niet altijd alles zoals je van tevoren bedenkt en ik belandde in Amsterdam voor mijn studie Bedrijfskunde. Maar ik had een plan B; er zijn immers meer wegen die naar Rome leiden!

Ik ging mijn droom achterna. Het was spannend maar ik heb de sprong in het diepe gewaagd. Op maandag 5 september 2016 was het eindelijk zo ver, ik begon in mijn eentje Studio Max Dance!

De locatie was allesbehalve fancy en het geluid was zeker niet top, maar ik voelde dat er een mogelijkheid was om van dit alles een succes te maken. En nu een aantal jaar later hebben we een eigen locatie welke fancy is in het kwadraat, waar het geluid helder klinkt en waar ik mijn grote passie kan delen samen met een team van docenten.

Ik ben zo blij dat ik de sprong in het diepe gemaakt heb en dat ik wekelijks mijn passie voor dans kan delen met alle glimlachende gezichten in de les. Het geeft een heerlijk gevoel om elke dag naar mijn tweede thuis te gaan om voor zoveel mensen, jong en oud, dansles te mogen verzorgen!

Ik hoop mijn grote liefde voor dans nog vele jaren met alle leerlingen en mensen om mij heen te mogen delen.

I EAT, SLEEP, BREATHE & DANCE!

Vonne van Brienen

Peuterdans, Kidsdance, Urban | Pop | Show

Mijn naam is Vonne van Brienen en ik ben twintig jaar. Het dansen begon op mijn vierde, waarna ik na vier leuke dansjaren een tussenstop nam. De danskriebels waren echter niet verdwenen en op mijn elfde begon ik weer te dansen. Ik belandde in een selectiegroep en heb aan meerdere wedstrijden mee mogen doen, waaronder de Nederlandse Kampioenschappen. Na deze ervaringen ben ik begonnen met dansen bij Studio Max Dance en de droom dat ikzelf dansles wilde geven is me altijd bij gebleven.

Zo’n drie jaar geleden heb ik hier kennis mogen maken met het lesgeven en ik vind het geweldig! Vorig seizoen had ik tijdelijk afscheid genomen om te werken als au pair van drie meisjes in Australië. Dit was heel erg gaaf en ik heb hierbij ook niet stilgezeten: ik heb meerdere danslessen gevolgd in Sydney. Eenmaal terug in Nederland kon ik niet wachten om weer dansles te mogen geven. Dit had ik erg gemist en heb ik meteen met veel plezier weer opgepakt! Ik kijk uit naar het komende seizoen, waarbij ik vol enthousiasme de kinderen laat dansen. We gaan er een swingend jaar van maken!

Gabriëlla Lakenman

Klassiek Ballet, Urban | Pop | Show

Mijn naam is Gabriëlla Lakenman, 28 jaar oud en per september 2020 kom ik team Max versterken!

Zelf begon ik toen ik 5 jaar oud was met klassiek ballet. Na heel wat jaren oefenen en pijn in mijn tenen van de spitzen, ben ik in 2008 naar het Cios MBO dans gegaan in Haarlem, waar ik in 2012 afstudeerde als dansdocent.

Klassiek, Spitzen, Modern, Jazz of Streetdance.. Jong of oud, selectie/regulier of wedstrijdteams, ik vind het allemaal zo leuk!

Ik kijk er ook enorm naar uit om jullie les te gaan geven. Je kunt mijn lessen omschrijven als: pittig, krachtig en technische lessen.. Maar uiteraard moet er naast al het harde werken ook tijd zijn om te lachen met elkaar.

Tot snel!

Michelle Stolwijk

Modern | Floorwork

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Michelle Stolwijk, ben 33 jaar en woon in Utrecht. Sinds ik klein ben houd ik al van dansen. Ik ben begonnen met streetdance waarna ik ben toegelaten op de buitenschoolse vooropleiding van de ahk in Amsterdam. Daar kreeg ik meerdere dansstijlen als tap, modern, jazz en klassiek ballet. Na de middelbare heb ik de hbo docentenopleiding dans gevolgd op de Fontys in Tilburg met specialisatie klassiek ballet en jazz. Eenmaal na mijn afstuderen, vele losse lessen en workshops verder ben ik geïnspireerd geraakt door modern en floorwork. De afgelopen jaren ben ik hier meer en meer ik gegroeid als docent. Ik vind het fijn om zelf te blijven ontwikkelen en te groeien in wat ik doe.

Voor komend dansseizoen kom ik bij studio max dance de modern/floorwork lessen geven. In de lessen vind ik het belangrijk dat iedereen gezien word. Inzet en hard werken maar ook het stukje respect naar de ander. Elk lichaam is anders en heeft andere mogelijkheden. Ik zal dan ook in de les meerdere opties geven als iets met jouw lichaam (nog) niet lukt. Plezier staat voorop maar hard werken kan geen kwaad zeg ik altijd 😉

Mocht het je leuk lijken, ben je benieuwd hoe floorwork er eigenlijk uitziet, voel je welkom!

Lieve groetjes en hopelijk tot in september,
Michelle

Manon Beernaert

Hiphop

Mijn naam is Manon Beernaert, ik ben 25 jaar en afkomstig van België.

Dans is met de paplepel ingebracht geweest. Vanaf mijn geboorte nam mijn moeder me mee naar haar danslessen. Als jong meisje wou ik alleen de coole dingen doen. Ik begon dus met breakdance en dat evolueerde al snel naar hiphop/streetdance. Na enkele jaren wou ik meer uren dansen en kwamen modern en ballet er ook bij.

Ikzelf heb nooit een dansopleiding gedaan. Ik ben een beetje overal geweest om lessen te volgen en te dansen. Zowel in Los Angeles, Las Vegas, Italië, Kroatië, Frankrijk en New York. Ik heb een beetje van alles gedaan; mijn eigen danscrew, choreograferen van een Belgische hiphop film, wedstrijden, shows,… noem maar op.

Overal lessen volgen, uren kloppen in de dansschool van mijn moeder en alle ervaringen ernaast hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben. Een stuiterbal vol liefde voor dans en muziek!

Momenteel ben ik uitvoerende danseres in de moderne danswereld. Daarnaast geef ik af en toe nog een hiphop workshop. Maar nergens vast!

Dit is dus een unieke kans! Want ik heb beslist me dit jaar op maandag vast te pinnen bij Studio Max Dance!  Ik heb er alvast heel veel zin in!

Tot snel!!

Impressie Dansschool

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles