Stijlen

PEUTERDANS

PEUTERDANS

In deze les maken kinderen vanaf 2,5 jaar op een speelse en creatieve manier kennis met dans.

Op de nieuwste kinderliedjes van het moment, welke voor hen zeer herkenbaar zijn, gaan we samen dansen en experimenteren. We maken gebruik van verschillende attributen om mee te dansen en te improviseren. Uiteraard besteden we ook aandacht aan techniek en houding, zodat de kinderen zich verder kunnen ontwikkelen. In de kids les wordt al spelenderwijs kennisgemaakt met dans waarbij plezier en gezelligheid zeker niet mag ontbreken!
KIDSDANCE

KIDSDANCE

Kidsdance is de les voor dansers in de dop!

In de les wordt veel aandacht besteed aan de fysieke ontwikkeling, ritmiek en muzikaliteit en wordt het inlevingsvermogen van de kinderen vergroot. Het dansgevoel, lichaamsbesef en ruimtegebruik wordt gestimuleerd. Bij kidsdance hoort uiteraard geschikte en populaire kindermuziek. Daarom wordt er veel herkenbare muziek gebruikt voor de kids.

Kidsdance is de natuurlijke opvolger van peuterdans.

URBAN | POP | SHOW

URBAN | POP | SHOW

Studio Max Dance geeft Urban|Pop|Show lessen vanaf 6 jaar.

Tijdens deze les komen verschillende elementen samen. Het is een combinatie van hedendaagse dansvormen met als overkoepeling de urban stijl. In de lessen wordt er gebruikgemaakt van muziekstijlen zoals Pop, R&B en Urban welke de trend van het moment zijn.

Bij Studio Max Dance zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste stijlen en deze zie je zeker terugkomen tijdens de danslessen.

MODERN/JAZZ

MODERN/JAZZ

Bij Studio Max Dance is het mogelijk om Modern/Jazz les te volgen vanaf 9 jaar. Hierbij zal de les een combinatie zijn van Jazz én modern, oftewel jazz in een nieuw jasje.

Voor een zeer brede dansontwikkeling is Modern/Jazz het perfecte uur. Er wordt voornamelijk gewerkt aan techniek en emotie. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste muziek, van Top 40 tot aan moderne stukken.

De Modern/Jazz les staat voor hard werken, maar dansplezier blijft altijd op nummer 1 staan. Dus vind je het leuk om te dansen en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van dans? Dan zijn deze lessen zeker iets voor jou.

KLASSIEK BALLET

KLASSIEK BALLET

Houding, techniek, souplesse, muzikaliteit en vooral plezier in bewegen zijn belangrijke kenmerken van de lessen klassiek ballet. Op een enthousiaste manier wordt er serieus gewerkt aan de ontwikkeling van de leerling. Klassiek ballet is al eeuwen geleden ontstaan maar is nog steeds de basis van alle vormen van dans.

Er zijn lessen voor kids vanaf 4 jaar en voor jongvolwassenen vanaf 14 jaar.