Overige activiteiten

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het is mogelijk om Studio Max Dance in te huren voor een volledig verzorgd kinderfeestje. Kinderen leren een choreografie aan, gaan zelf kleding maken en krijgen make-up les. Vervolgens laten de kinderen door middel van een optreden zien wat zij geleerd en gedaan hebben. Het kinderfeestje wordt geheel naar wens ingedeeld en ontworpen op maat.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contact
Workshops

Workshops

Eens in de zoveel tijd worden er speciale workshops geregeld. Op deze manier kan kennis gemaakt worden met andere dansstijlen. Naast het aanbieden van dansworkshops is er ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld een theatermiddag te volgen. Deze workshops zijn zowel voor Studio Max Dance leden als voor niet leden!
Contact
Openingsdansen

Openingsdansen

Is het zover; u gaat trouwen? Studio Max Dance helpt u graag bij het ontwerpen van een originele openingsdans. Samen met u wordt gekeken naar thema en muziekkeuze. Vervolgens worden er uren doorgebracht in de dansstudio om u de dans perfect aan te leren.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Contact
Optredens

Optredens

Studio Max Dance is ten alle tijden beschikbaar voor het verzorgen van optredens. Uw wensen worden meegenomen tijdens de repetities. Dit kunnen thema's, bepaalde muziek of andere wensen zijn.

Dus bent u op zoek naar een act voor een spetterende opening van uw nieuwe bedrijf of een andere gelegenheid waar een leuk optreden bij hoort? Dan is er altijd een mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen!

Contact