Niveaus

Studio Max Dance biedt dansles aan op verschillende niveaus. Van beginner tot (ver)gevorderd; iedereen kan bij ons terecht. De meeste lessen zijn te volgen voor alle niveaus. Echter wordt er bij sommige lessen een extra aanduiding weergegeven. Dit kan zijn: Beginner | Gevorderd | Wedstrijdtraining. Waar staan deze aanduidingen voor? Dat wordt hieronder kort uitgelegd.

Beginner

Tijdens deze lessen wordt er voornamelijk aandacht besteedt aan de basistechnieken. De warming-up bestaat voornamelijk uit danspassen die vervolgens ook weer terugkomen in de aan te leren choreografieën. De drempel om deze les te volgen ligt laag, en is uitermate geschikt voor dansers die vooral een uur lekker willen zweten en ontspannen.

Uiteraard komt ook bij de dansles voor beginners de Studio Max Dance workout gewoon aan de orde!

Gevorderd

De danslessen met als extra aanduiding ‘gevorderd’ zijn uitermate geschikt voor mensen die het dansen weer willen oppakken. De basistechnieken komen vanzelfsprekend voorbij; maar hier wordt minder lang bij stilgestaan. Naast de Studio Max Dance workout wordt er ook aandacht besteed aan diagonaal oefeningen; een reeks van danspassen waarbij je oriëntatie op de proef wordt gesteld.

Wedstrijdtraining

Ben je een (ver)gevorderde danser? En zit ritme in jouw bloed? Dan zijn de wedstrijdlessen de uitdagendste lessen binnen Studio Max Dance. Tijdens deze lessen word je uitgedaagd door middel van passen combinaties op een hoge snelheid. Daarnaast werken we ook aan performance en wordt iedereen flink op de proef gesteld door middel van het presenteren van de geleerde choreografieën op wedstrijdpodia.

Ook deze les bevat de Studio Max Dance workout op hoog niveau. 60 minuten pushen tot het uiterste op verschillende gebieden; cardio, kracht, souplesse & techniek.

De wedstrijdlessen kunnen enkel op uitnodiging worden gevolgd en zijn voor de deelnemende dansers een toevoeging op het reguliere lesrooster.

Impressie Dansschool

Enthousiast geworden?!

Meld je aan voor een gratis proefles